Turun Sunnuntaimaalarit


Syksyn 2018 pitkät kurssit


Syksyn 2018 viikonloppukurssit


Toimintakalenteri syksy 2018


Tiistai- ja sunnuntaimaalaus


IlmoitustauluÖLJYPASTELLIEN HURMA

Sopii myös vasta-alkajille.

perjantaina 5.10.2018 klo 18 - 21 ja

lauantaina – sunnuntaina 6. - 7.10.2018 klo 10 – 15

Kurssin pituus 13 tuntia.

Vaivattomasti ja pehmeästi pigmenttiä luovuttava öljypastelliliitu koukuttaa. Moni muistaa lapsuuden houkuttelevat Sakurat. Kun notkea väri on hyppysissä puikkona ja kun puikko koskettaa pintaa, tuntuu kuin värilliset ajatukset valuisivat suoraan aivoista käden kautta eteenpäin! Ilman teknisiä välivaiheita, terapeuttisen nautinnollisesti. Materiaali jättää heti halutun jäljen, tilanne on helppo hallita, keskittyminen ilmaisuun - flow - on taattu.

Öljypastelliliitu on kuin luotu anteliaalle viivalle, niin vahvalle ja energiselle kuin hauraalle ja herkällekin. Viiva on sujuvasti tanssitettavissa jätti- ja minipinnoilla, valkoisilla, värillisillä, jopa eri tavoin värjätyillä/maalatuilla pinnoilla. Koska liitu luovuttaa väriä mutkattomasti, on paitsi viivan, myös täyteläisen pinnan luominen sillä helppoa.

-        Kurssilla tarkkaillaan liidun käyttäytymistä paperien ja pahvien ohella myös erilaisilla muilla öljy/vaha -ainesta vastaanottavilla, sileillä ja karkeillakin pintamateriaaleilla.

-        Teokset tehdään ilman nestemäisiä ohenteita.

-        Vaikka liitujen valmistajat tarjoilevat laajoja, upeita sävyvalikoimia, tulee pienelläkin harkitulla skaalalla toimeen; sävyjä kyetään muista tekniikoista tutuin keinoin sekoittamaan optisesti ja aineina.

VINKKI: Kurssille voi halutessaan tulla vaikka vain yhden hyvälaatuisen liidun kanssa… punaisen, sinisen, keltaisen, turkoosin, aniliinin, mustan….

Kurssin tavoite on vapautua rajoittuneista liidunkäyttötavoista rohkeaan ilmaisuun, tuoda yksinkertainen ja arkinen väline tämän päivän kuningattareksi!

Opettajana on kuvataiteilija Kaari (Hilkka) Könönen.

Kurssivastaavana Maija Hämäläinen,
tai 044 502 1148

        Hinta jäsenille 40 € (ei-jäsenet 75 €).

        Sitova ilmoittautuminen kurssille viimeistään 21.9.2018.

        Maksa kurssimaksu viimeistään 28.9.2018. Käytä viitteenä numeroa 1355.

Ilmoittaudu tästä linkistä